OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

4 Haziran 2011 Cumartesi

SAVUNMA SANAYİ SÖYLEŞİ

SAVUNMA SANAYİ SÖYLEŞİ
Savunma sanayinde bilindik yoları izleyenler başarılı olamazlar ve hep bir adım geriden gelmeye mahkumlardır. Bir internet sitesinde çok güzel bir haber okudum. Tükiye kendi seyir füzesini üretmiş. Tübitak Sage nin katkılarıyla Türkiyede üretilen ilk seyir füzesi. Bu Türkiye'de ilk kez yapılan bir füze türü. Normal seyir füzelerine oranla çok düşük hızda ve kısa menzilli. Ama gariptir ki bu kısa menzilli seyir füzesi Türkiye'de ütretilen en uzun menzilli füze olma özelliğinide taşıyor.


BAŞARILI MI BU SEYİR FÜZESİ
Evet gayet başarılı. Ama neden hep geriden geliyoruz bu konularda düşündünüzmü? Tamam başkalarının silah sistemlerini üretip taklit etmeyelim demiyorum. Ama fazla taklitçi olmakta özgün ürün ve silah üretebilmenin önünde en büyük engel. Dünyada ilk kimyasal silahı bulan bulan ülke ABD, kullanan ülke ABD, yasaklayan ülke gene ABD. Dünyada ilk Nükleer silahı bulan bulan ülke ABD, kullanan ülke ABD, yasaklayan ülke gene ABD. Dünyada ilk Biyolojik silahı bulan bulan ülkede  ABD, kullanan ülkede ABD, yasaklayan ülkede gene ABD. Garip bir çelişki yokmu ortada sizcede.


Neyse konumu özetleyim başka konuya geçicem. Eğer siz sadece dünyada olan silahları üretmeye kalkarsanız her zaman bir adım geriden gelirsiniz. ABD şu anda Lazer silahlarını geliştirme peşinde. ABD şu anda ışınlama teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumda. ABD şu anda gözle görülmeyen moleküler toz serpintilerini insanlar üzerine uçaktan dökerek savaş mahalindeki askerleri işaretleyip karadan imha edebilecek teknolojiler üzerine yoğunlaşmış durumda.


Nitekim başka bir vahim konuda artık biyolojik silahlar. Kim kullanıyor bu biyolojik silahları çevrenizde hiç gördünüzmü kullananı görmediniz. Halbuki çevrenizde bu silahları kullananlar var. Kuş Gribi, Domuz Gribi, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi, Almanyada görülen ECEH bakterisi, zamanında Avrupa'nın başına bela edilen ve tek bir kurşun sıkılmadan Avrupa nüfusunun 3 te 2sini yok eden VEBA mikrobu, (Sonra hitler bu olayı yahudilerin yaptığını görüp katliama başlıyor), AIDS virüsü. Peki kim kullanıyor bu silahları. Kim üretiyor bu silahları.


Günümüzde depremin bile elektromanyetik güçlü dalgalarla yapay bişekilde yapılabileceği ispatlandı. İstenilen şehrin üzerinden kar ve yağmur bulutlarını kaldırabilecek teknolojiler var. Yenilen bir besin maddesiyle insanların genleri üzerinde oynama yapılmayacağının bana kim garantisini verebilir. Sizce yapılamazmı çokmu saçma geldi size. Gidin VEBA mükrobu nasıl çıkmış. Kaç milyon insanı öldürmüş araştırın derim.

SAVUNMA SANAYİNDE BİLİNDİK YOLLARI İZLEYENLER BAŞARILI OLAMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder