OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

1 Eylül 2011 Perşembe

MAVİ MARMARA RAPORU

BM'NİN MAVİ MARMARA RAPORU
ABD, İsrail ve Avrupa'dan Mavi Marmara Baskını hakkında gerçekleri söylemelerini bekliyorsanız kendinizle yüzleşin. Türkiye bağlı bulunacağı kutpu yeniden belirlemek zorundadır. Çin, Rusya ve İran iyi değerlendirilmeli. Bugüne kadar AB, ABD de Türkiye hakkında alınan kararlardan olumlu sonuçlanan varmı. Türkiye anca tazminat ödeyerek doğru karar verilmesini sağladı. Terörü besleyenler kimki. Kimler destek veriyor bölgedeki huzursuzluklara. AB ve ABD den başkası değil. Neden çünkü istikrarsızlık yaratacaksınki sömüresin. İstediğini yapasın. O yüzden net ifadelerle tekrarlıyorum. Türkiyenin çıkarları kesinlikle AB ve ABD'de değildir. Rusya, İran ve Asya ülkeleri iyi değerlendirilmeli. Tekrar tekrar düşünülmeli. Bu yönde politikalar üretilmeli. Kimsede raportörleri AB ve ABD olan davadan  Filistin devleti ve Türkiye hakkında olumlu rapor çıkacağını beklemesin. Türkiye ve Ortadoğuya AB ve ABD sistemi kazandırmaz. Ancak kaybettirir ve huzursuzluk istikrarsızlık getirir. Gerçekler net görüldüğü halde boşuna üç maymunu oynamanın anlamı yok.

İnsan ve devletler arası hukuk bu kadar çiğneniyor ve İsrail hakkında adamların hazırlayacakları rapor bu kadar bekleniyorsa emin olun o rapordan hayır gelmeyecek. BM hala İsrail Terör Örgütü (İTÖ) yüzünden yüzbinlerce kişinin Mısır, Lübnan, Suriye, Arabistan gibi ülkelerde mülteci konumuna düştüğünü, evlerinden yurtlarından edildiğini göremiyor ve raporu bu kadar bekletiyorsa ne ABD'nin, nede AB'nin  çıkarları Türkiye Cumhuriyeti devleti ile örtüşmez. İlla o raporla Filistin özgürlüğüne kavuşacaksa, o özgürlükten hayır gelmez.

BM, AB, ABD ne bekliyor dersiniz sizce. Böyle bir olayın yaşanması neticesindemi harekete geçmeli. BM raporunda İsrail işgalci göründüğü halde ceza almıyorsa, ABD de bu rapor konusunda İsrail'i haklı görüyorsa bana kimse ABD ve AB ile çıkarlarımız örtüşüyor demesin ve Mavi Marmara raporundanda olumlu sonuç çıkacağını kimse beklemesin. İnanın çok büyük bir gaflet ve delalet içindesinizdir. Geçmişte yaşananlara, oradaki olaylara bakın sonra gidin aynaya bakın. Aynaya bakın ve ben kimim benim milletim kim diye araştırma içine girin.

Kalın sağlıcakla...