OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

8 Temmuz 2011 Cuma

USAME BİN LADİN ÖLDÜMÜ

Bu yazımda Usmae Bin Ladin'e değinecem. Usame Bin Ladin Gerçekten öldürüldümü? Geçenlerde Afganistanda öldürülen El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in ciddi anlamda öldürüldüğüne dair şüphelerimi paylaşmak istiyorum.

Siz bir örgüt düşünün yıllarca size kan kusturmuş ve yakalıyorsunuz? Ne yapardınız peki? Ölüsümü dirisimi işinize daha çok yarardı. Adam neticede elinize geçmiş. Ben operasyonu yapan grubun başında olsam kesinlikle orada 1000 askerimin ölmesinin 5 kuruşluk değeri olmazdı. Ladin sağ ele geçirmek için 1000 askerimin ölmesi benim önemsiz olurdu. Yeterki sağ ele geçirilsin.

Usame Bin Ladinin neden canlı ele geçirilmesi önemli?
 Hele hele siz ABD gibi teknoloji üreten bir ülke iseniz Ladini konuşturmak hiç zor olmazdı. Ladininde ölüsünün beş kuruşluk değeri olmazdı. Koskoca bir örgüt liderisiniz. Bütün yapılanma elinizde. Örgütün kilit adamlarının kimler olduğunu, nerelerde olduğunu, kimlerin desteklediğini siz biliyorsunuz. Düşmanınızda gelip sizi sağ ele geçirilmeye çok müsaitken öldürüyor. Buna anca kargalar arkasıyla güler. Rusların bile ordusunda URI'leri varken Ladini sağ ele geçirip konuşturmak hiçde zor değil.

Usame Bin Ladin öldürüldüğüne göre El Kaide operasyonlarının faturası kime kesilecek?
Böyle bir operasyonu NATO ve BM den habersiz ABD yaptığına göre faturasınıda ödemek ABD'ye düşer. Kesinlikle öldürülmedi ve öldürüldüyse hangi ülkede El Kaide operasyon yaparsa o ülke ABD yi suçlamalı. Nitekim öldürülerse gerçekten bu operasyon ciddi anlamda fiyasko. Usame bin ladin hakkında biri bana dördüz müş. Dört kardeşte dünyaya aynı anda gelmiş desin inanırım ama öldürüldüğüne dediğim gibi inanmam. Kargalarda bu habere arkasıyla güler. Adamlarda zaten dünyayla çok güzel dalga geçtiler.
USAME BİN LADİNİN ÖLÜSÜNÜN  FOTOĞRAFI DİYE YAYINLANAN FOTO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder