OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

10 Kasım 2011 Perşembe

İRAN İSRAİL SAVAŞI

İRAN İSRAİL SAVAŞI
Bu savaşta Türkiye, AB, ABD ve İsrail e karşı İranın yanında yer almalı. Hatta almalısı fazla. Mecbur. Bir adım daha ileri gidim. İranla birlikte AB, ABD ve İsraile karşı savaşmak zorunda. Eğer Türkiye sömürü düzeninden kurtulmak istiyorsa, bu dünyada bizde varız sizlerin köleleri değiliz demek istiyorsa buna mecbur. Neden AB ile karşı savaşmak zorunda diyorum diyorsanız, hemen hemen tüm AB liderleri İranla İsrail savaşması halinde İsrail in yanında yer alacağını söylemesi. Türkiye de İran ile birlikte acilen hazırlık yapmalı ve bu savaşa İranla birlikte girmeli. Artık dünyanında ekseni kaymalı. Kaymalı çünkü bu konuda geç kaldı. Artık dünyanın süper gücü Çin. ABD, AB ve İsrail politikalarının bölgemizde oluşturduğu ortamı görmemek, anlamamak ciddi anlamda salaklıktan başka bişey olmaz. Sadece eski Osmanlı coğrafyasına bakın. Nerede Kan ve Gözyaşı varsa o bölge eski Osmanlı coğrafyasıdır.

Ayıksın artık bu insanlarımız. Uyuşturuldu hepten ideolojilerle beyinler. Bu güne gelindiğinde hala İsrail çıkıpta meydan okuyabiliyorsa AB ve ABD yi arkasına alarak bölgede; bu bizim ortadoğu insanlarının ne kadar beyinlerinin uyuşturulduğunu gösterir. Hala bölgede ABD, AB ve İsrail varlığı konuşuluyorsa durup bir kendimize gelmemiz gerekir. Bu ülkeleri kimler bu hale getiriyor ve hala derebeyi gibi nasıl oluyorda ahkam kesebiliyorlar.

Çini tanıyın. Rusyayı tanıyın. Okyanus ötesinden gelipte ortadoğuyu sömürebiliyorsa bazı zırzavatçılar artık bizim insanlarımızın biraz aynaya bakması ve ciddi anlamda kendini sorgulaması gerekir. Gözünün önünde bir çok savaş geçirdi Ortadoğu. Irak savaşı. Kitle imha silahları. Netice ne peki? Kitle imha silahları nedense bir anda kayboldu yok oldu Iraktan. İstikrarsız, bölünmüş, birbirine kin kusan insanlar topluluğu oluştu Irakta. Artık millet ve devlet anlayışı kalmadı. Irak savaşının faturasını Ortadoğu 20 sene sonra görecek. Cezasını ise ömür boyu ödemeye mahkum kalacak. Nedenmi? Siz inanıyormusunuz Irak ta Kürt, Alevi, Suni, Arap gibi toplumların bir daha bir araya gelip, birbirlerine hoş görüyle bakabileceğine. İnanıyormusunuz ırakta Kürtlerin ürettiği ürünleri bunlar benim kardeşlerim, din kardeşlerim üretiyor deyip Arapların, Türkmenlerin, Şiilerin alacağına. Sadece kendinizi o bölgede varsayın ve biraz düşünün. Gerçekler acı geliyor ama artık gerçekten Irak yok. Bölgesel yönetimler var. Kin ve Nefret var o bölgede. Bazı gruplar hala kendini mahallenin namus bekçisi sanabiliyor Irakta. Kendilerini asker ilan edip Irak devletinin namusunu biz koruyoruz sanıyorlar. Irak devletini ele geçirdiklerini düşünebilecek kadarda uyutulmuş ve avutulmuş insanlar. Malesef o bölgede yaşayan Kürtler bu bahsettiğim insanlar.

Parasız devlet, parasız ideoloji motorsuz arabaya benzer. İtin bakalım ne kadar itebileceksiniz. Bir ülkenin ülke olabilmesi için birinci derecede ekonomisinin iyi olması gerekir. Kurulacağı varsayılan Kürt develeti hangi teknolojiye imza atabileceğine inanıyorsunuz. Siz hala Irak devletinin mi geride kaldığını sananlardansınız. Sizin hiç geleceğiniz olmayacakmı? Kürtlerin, Arapların, Şiilerin o bölgede gelecekleri çalınmadımı sizce. Avrupa, ABD, İngiltere, İsrail gibi ülkeler artık neredeyse (tövbe haşa) herşeyi Allah (c.c.) gibi yaratabilecek teknoloji, ilim ve irfana ulaşmışken neden Müslümanın diyen Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde teknolojinin T'si yok? teknolojiyi kullanmakmı, üretmekmi medeni insan yapar uygar bir toplumu sizce.

Daha ne kadar Budala, Aptal, Embesil düşünemeyen varlıklar olarak yaşayabiliriz ki...?

Kalın sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder