OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

13 Kasım 2011 Pazar

KAÇIRILAN KARTEPE DENİZ OTOBÜSÜ - KARTEPE DENİZ OTOBÜSÜ - KAÇIRILAN DENİZ OTOBÜSÜ

KAÇIRILAN KARTEPE DENİZ OTOBÜSÜ - KARTEPE DENİZ OTOBÜSÜ - KAÇIRILAN DENİZ OTOBÜSÜ
Okuduğum bir haber sitesinde kaçırılan kartepe deniz otobüsünde öldürülen terör örgütü mensubu Mensur Güzel'in annesi Şiti Güzel, oğlumu infaz ettiler demiş. Oğlum 12 saattir kartepe deniz otobüsündeymiş. Keşke bana haber verselerdi. Belkide ikna ederdim demiş.


Sayın Şiti Güzel hanımefendi o kadar güzel kandırılmış ki ifadesinden anlaşılıyor. Belkide ikna edebilirdim. Belki... Bende burdan soruyorum. Bu şahıs kartepe deniz otobüsüne intihar etmeye gelmiş. Ama sıradan bir intihar değil. Yanında onlarca masumun da kartepe deniz otobüsünde canına kastederek intihar etmeye gelmiş. Peki siz konuştunuz, anlattınız, etme, yapma, böyle olmaz dediniz ve sizi dinlemedi. Butona bastı intihar etti. Okadar da masum insanın ölümüne sebep oldu. Bu seneryo karşısında ne derdiniz. Peki kimse sizi Mensur Güzel oğlunuz olduğu için, ona annelik yapamadığınız için yargılıyormu, suçluyor mu? Eğer oğlunuz Mensur Güzel sizi dinleseydi veya dinleyen birisi olsaydı dağa çıkmazdı, terörist olmazdı. Siz oğlunuz Mensur Güzel'i okusun diye, silahı değil kalemi kuvvetli olsun diye üniversiteye yollamışsınız. Peki lafınızı dinlemiş mi? BDP milletvekillerinin tuzu kuru. Oğlunuza şimdiden kahraman, özgürlük savaşcısı gibi lakaplar takmışlardır. Gene oğlunuzun cenazesinde sizinle yan yana saf tutarlardı. Bu normal. Çünkü onların çocukları ölmedi ki hiç. Nerde gariban, yoksul insanlarımız varsa onların çocukları ölüyor. Sabahat Tuncel  ve bdp milletvekilleri gene cenazede boy gösterirdi. Emin olun bundan. Dediğim gibi Sabahat Tuncel ve bdp milletvekillerinin bu tip olaylarda çocukları hiç ölmedi... Onlara göre bu tip olaylardan her ölen Kürt, onlar için mükemmel bir propaganda malzemesi.


Yazık 27 yaşında, hayatının baharında gencecik bir insan. Malesef terörün eğitimi, dili, dini yok. Çünkü bunun eğitimle alakası yok. Çağdaş toplum okumakla oluşur. Doğrumu ? Doğru. Ama ne okumakla. Ucu açık bir laf. Satanist kitapları okutursanız çocuk müslüman olmaz. Terörist ideolojileri beynine sokarsanız, milletini seven milliyetçide olmaz. Peki ölen kardeşim kime iyilik etti. Hangi kesimin sesi oldu. Kürtlerin mi? Ya kimin?


Hala Kürt'ün, Türk'ün, Laz'ın, Çerkezin, Arap'ın; kısacası müslümanların bu ülkede ne kaybettiğini göremiyorsanız diyecek lafım yok. Üzülüyorum çünkü ölen her kürt'te bu ülkenin bir insanı, kardeşim dediğim, abim dediğim, ablam dediğim, bacım dediğim ama bu kelimeleri gittikçe söylemye dilim varmayan aynı zamanda bir insan. Kız alıp kız verdiğim bir insan. Benden ama bana karşı biri.


Eğer gerçekten bu ülkede BDP milletvekilleri böyle olmasaydı ve Kürtlerde gerçekten akıllı olsalardı bugüne kadar bu ülkede yaptıramayacakları hiçbir olay olmazdı. Bölünmek, özerklik, kürtçe eğitim dahil. Nasıl mı? Bizim insanımız tarih boyunca temiz ve dünyanın en güzel, en saf ve bence eşsiz değerde bir milleti. Kendilerine ne zaman iyi niyetle bişeyler söylense muhakkak karşılığını söyleyen kişi veya kişiler almıştır. Bu bizim milletimizin aleyhine sonuçlansa dahi. O yüzdendir, denirki bu millet hep barış masasında kaybetmiştir.


Başka bir komedide şu zamanlarda dtp'nin içinde yok güvercinler, yok şahinler gibi kesimler. Kime karşı şahin? Kime karşı güvercinsiniz. Kimsiniz ? Önce bir kendinizi tanıyın. İstenildiği kadar hayvan, börtü, böcek lakabı takın. Neticede hayvan olamazsınız. İnsanın seviyesi düştüğü zamanda emin olun hiçbir zaman benim gözümde hayvanın seviyesine düşemezsiniz. Ya insansınızdır; yada mahlugat. Zaten Türkiye'de hayvanlar aleminden ibaret değil. Haklı olduğunuz davalar var. Elinizde haklı olduğunuz dosyalar var. Ama kutsal kitap değilsiniz. Tövbe haşa Allah (c.c.) değilsiniz. Şeşer beşersiniz. Mazlum edebiyatı yaparak, her zaman Kürt'ler hor görüldü, aşağılandı, yok sayıldı diyerek boğazınıza dursun ham çökelek. Bu sınıfı ve türü olmayan edebiyata da böyle laf gider zaten.


Hala anlayamıyormusunuz biraz daha açıklayayım. Bu ülkede Kürtleri daima şiddet yönleriyle Türklerin karşısına çıkarmışlardır. Nedenmi? Şiddetle kimse bir yere varamaz. O yüzden arada şiddet mesafesi olsunki bu insanlar birbirinden nefret etsin. Bir araya gelmesinler diye. Bölmenin onlar içinde pek fayda sağlamayacağı aşina. pkk'yı  ne zaman Türkiye birşeyler yapmak istese, yükselse, yücelse Türkiye'nin üzerine indirilmeye yarayan bir balyoz olarak kullanılıyor. ve pkk kolay oluşmadı. Pkk kolayda yok olmaz. Zaten yok olmasını istemek demek, AB, ABD ve İsrail başta olmak üzere bir çok ülkenin istemediği bir sendromlarla karşılaşması demek. Dediğim gibi eğer akıllı olunsaydı ve BDP milletvekilleride akıllı olsalardı, ne Kürtler, nede Türkler, Ne Lazlar nede Araplar açısından bugün bu durumlar yaşanmazdı. Kardeşiz diyoruz (ki şüphem yok) birbirimizi kırıyoruz buda olayın enteresan boyutu.


Nifak tohumlarını, fitne fesat tohumlarını her metrekare toprağa sağlam serpiştirmişler ve sağlam ekmişler. Haliyle ekilen biçilenden daima daha fazladır. Doğanın, dünyanın kanunu, düzeni bu.

En azından ben böyle düşünmek istiyorum bu olay hakkında. Aksi takdirde sizinde terör örgütüne destek verdiğiniz ve bilerek çocuklarınızı örgüt mensubu yaptığınız sonucu çıkar ortaya.
Ateşe su yerine benzin dökülürse ateşi gör, alevi gör. Sönmeye başlamadanda mavi dumanı (külün dumanını) göremezsiniz.


Sayın Şiti GÜZEL başınız sağolsun. Acınız emin olun ki bizim acımız. Kaybınızda emin olun ki Türkiye'nin kaybı.

Kalın sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder