OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

15 Mayıs 2011 Pazar

Golan Tepeleri, Filistin, Batı Şeria, Kudüs

Filistin, Kudüs, Golan tepeleri 1967 den beri İsrail in işgali altında. Golan tepeleri Suriye topraklarında, Kudüs, Filistin, Batı Şeria Lübnan sınırında. Ama ne hikmetse İsrail'in elinde. Esad, Mübarek, Kaddafi gibileri iyi bir lider demiyorum ama Araplar bahsettiğim liderlerden önce bu bölgeye ayaklanmalılar. İsrail in işgal ettiği tüm topraklarda belirli topluluklara devlet kurma fırsatı tanınsın.Sınırları da İsrail'in işgali altındaki tüm bölgeler olsun. Bu işide tıpkı tarih sayfalarında olduğu gibi Kürt - Türk - Arap birlikte yapsın. Arkasındada Türkiye olsun, İran olsun, Mısır olsun. Nede olsa Türkiye stratejik düşünce olmadan büyük devlet olamaz. Pkk saldırı yapıyor. Bizim insanımız gerçeği tahmin ediyor. Hemen aklına İsrail, ABD ve Avrupa işi diyolar. Türkiyede işgal altındaki topraklarda belirli topluluklara devlet kurulmasına izin versin. Maddi ve manevi destek versin  Artık onlarda bu bölgelerde olacak olayların arkasında Türkiye var desin. Bunuda Müslüman kardeşlerimizin desteğiyle beraber organize etsin. Birlikten güç doğar. Kardeşin kardeşe vaadi çok görülmemeli. Ha benim toprağım, ha arap kardeşlerimin. Artık Türkiye başka ülkelere ait haritalar çizmeli. ABD ve İSRAİL değil.


Unutulmamalıki bu coğrafya eski Osmanlı coğrafyası. Bu coğrafyada en çok sözü geçmesi gereken ülke Türkiye. Kaldıki Türkiye ABD'da, Avrupa'da devlet kurdurmaya kalkmıyor. Kendi coğrafyasındaki sömürgeye dur demenin, önüne geçmenin yolunu arıyor.


Her seferinde Kudüs, Filistin, Batı Şeria da yapılan katliamlara ABD, kınama dahi yapmıyor ve İsrail'i itidale çağırıyor. Barış masasına çağırıyor. Haması terör örgütü ilan ediyor. Bu şunu gösteriyor. İt iti ısırmıyor.


ARTIK TÜRKİYE HAREKETE GEÇMELİ. BU BÖLGEDE DAHA FAZLA SESSİZ KALAMAZ. BU VEBALİN ALTINDA EZİLİR. ARAP AYAKLANMALARINDA SURİYE'DE, ÜRDÜN'DE, MISIR'DA, LÜBNAN'DA, LİBYA'DA, AYAKLANMALARIN OLMADIĞI BÖLGELERDENDE AFGANİSTAN'DA, PAKİSTAN'DA AÇILAN TÜRK BAYRAKLARI ARAPLAR BİZE İHANET ETTİ DİYENLERİN SURATINA TOKAT OLSUN. KAPAK OLSUN. İÇİMİZDEKİ BU FİTNE FESATCI SOYSUZLARA DUR DİYELİM. BUNLAR KASITLI YAPILAN İŞLER. ARAPLARI TÜRKLERDEN, TÜRKLERİDE ARAPLARDAN SOĞUTMANIN EN İYİ YOLU BU TÜR LAFLAR. BİZİM ARAPLARLA, TÜRKİ DEVLETLERİ İLE, KÜRTLERLE TARİHTEN GELEN BİR KÜLTÜR, KADER VE DİN BİRLİĞİMİZ VAR. TIPKI AVRUPA'DA OLAN DİN BİRLİĞİ GİBİ.


SON SÖZ : UNUTULMAMALI Kİ EN İYİ SAVUNMA TAARRUZDUR.

1 yorum:

  1. Paylaştığınız bilgileri sıklıkla takip ediyorum ve bu bilgiler çok hosuma gidiyor . Büro mobilyası olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil