OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

18 Mayıs 2011 Çarşamba

İlimden bilimden geri, geleceğin cahilleri BDP ve PKK zihniyetliler

Herşey okadar çok ideolojiye boyanmış, okadar çok doğru ile yanlış, haklı ile haksız, alim ile cahil birbirine girmişki ayırt etmek çok zor. Bakıyosunuz BDP zihniyetine dayatmayla bi yerlere gelebileceğini sanan, arkasına 300, 400 bin kişiyi alan ve kendini bu grupla adam sanan zibidiler, cahiller topluluğu. İngilterede bir lordlar kamarası birde avamlar kamarası vardır. Bunlarda bizim meclisteki avamlar kamarasında oturanlar. Ama bizde avamın anlamı cahil demek.


Neden Kürtlerin içinde adam akıllı okumuş, topluma faydası dokunan, ilme bilme büyük faydası dokunmuş bir kişi yok. Ne verdinizki ne istiyosunuz. Atatürk Türkçe'yi bu memlekete silah zoruyla mı dayattı sanıyosunuz hala.


Peki siz müslümanmısınız? "İlim çinde de olsa gidip alınız" diye bir hadisi şerif var. Neden içinizde okumuş insan yok. Okuyanları görüyorsunuz hep siyasetçi. Oda on bin kişide bir kişi. 9 milyon Kürt nüfus var. 9000 okumuş insan zor çıkar. Heralde cahil bırakılmanın bedeli kuru bir dille ölçülemez. Geleceğinizi çalanlar, cahil bırakanlara karşı eylem yapmanız gerekmiyormu? Devlet mi yaptı sanıyosunuz hala bunları.


Peki bu ülkede kaç tane kürt üniversite mezunu. Neden okumadınız. Benmiydim İlim çindede olsa gidip alınız diyen. Sizde banamı nispet yapıp okumadınız. Dili Türkçe diyemi okumadınız. Ayıkın artık sizlere (Kürtlere) devletmi? BDP ve PKK zihniyetimi daha çok zarar veriyor? Dediğim gibi siz hala bu ülkenin Atatürk silah zoruylamı dilini Türkçe yaptı sananlardansınız.


Silaha mı davranmanız gerekiyordu. Böyle bir akıl, böyle bir mantık olabilirmi ya. Allah aşkına inanılmaz kolay yapmanız gereken. Vicdanla düşünmeyede gerek yok. Akılla 2 dakika düşünün. Özgürlük istiyorum diyip birileri gelse 15 yaşındaki kardeşinizin üzerine molotof atıp yakarak öldürse ne hissederdiniz. O çocuğun suçu ne? O çocukmu özgürlük vermedi sizlere. Bir insanı öldüren, bir insalığı öldürmüş gibidir. Orada kaç insan öldü? Peki ne için öldü. Diyeliki sizinkiler bizimkiler var. Bizimkiler bu ülkenin bölünmemesi için öldü. Bölünmemeyi istemek, kardeşce yaşamak, kapitalizme, siyonizme kardeşimin yem olmamasını, ellerinde oyuncak olmamasını istemek suçmu?


Peki ne verdiniz ki ne istiyorsunuz? İlim bilim adına bu ülkeye çağmı atlattınız. Eğer çağ atlatmış olsaydınız inanın bu ülkedeki her insan bugün Kürdüyle Türküyle KÜRTÇE konuşurdu. Bu ülkenin ana dili KÜRTÇE olurdu. Olmazdı diyenler biraz tarihi araştırsın. Halk ayrı, sarayda ayrı dil konuşulduğu zamanları görmemesi için heralde insanın süzme kör olması gerekir. Bizim insanımızın kafasına vur ağzından ekmeği al. İyi niyetli, iyi niyetide hiçbir zaman karşılıksız bırakmadı. Düşününki misyonerler yalanlarıyla bu ülkede bir sürü Türk'ün dinini değiştirebildi. Siz daha neyden bahsediyorsunuz ki.


Ve hala söylüyorum beni vuran KÜRTSE kardeşimdir. Amenna. Yanlış her zaman her yerde olmuştur. Kardeşler arasındada. Ama yanlış her zaman devam etmemiştir. Bunu bizimkiler, sizinkiler diye ötekileştirdiklerinizde yapsa yanlıştır.


Allah bu dünyada TÜRK ve KÜRT'ün kaderini birlikte tayin etmiştir. Tarih sayfalarında Kürt ve Türk birlikte değiştirmiştir dünyanın çehresini.


Atatürk "Ne mutlu TÜRKÜM diyene" demiştir. Ne mutlu TÜRK olana değil. Bu cümle aşırı çarptırılıyor. Anlamını bilmeden konuşan çok cahil var. Ermeni, yahudi gocunmadan bu kelimeyi söylüyor ki gocunacak bir durum yok. Adam yahudi ne mutlu ona ki Türk'üm diyebiliyor. Anlamı o kelimenin budur.


Son olarakta kim ne derse desin önemli değil. Bu ülkede kardeşlik önemli değilse. 12 boy ve sonradan katılan beyliklerde ayrı birer ırk. Onlara neden Türk denilmiş düşündünüzmü? Kazak Türkü, Azeri Türkü, Kırgız Türkü, Özbek Türkü, Afgan Türkü, Tatar Türkü, Türkmen Türkü. Eee onlarda Irk. Bu kadar mı kardeşten nefret. Bu kadarmı Türk kelimesinden nefret ediyosunuz.


BDP ve PKK zihniyetliler nefret edebilir gocunmam. Onların niyeti belli. Ama Kürt ediyor diyen sapkındır, şaşkındır, ahmaktır, cahildir. Eğer ırka vuracaksanız bu ülkede ne TÜRK nede KÜRT vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder