OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

1 Haziran 2011 Çarşamba

QNET - QNET DOLANDIRICILIĞI - QNET ABONELİĞİ

QNET - QNET DOLANDIRICILIĞI - QNET ABONELİĞİ
Başımdan geçen enteresan bir olayı anlatayım.
Geçenlerde bi arkadaş beni bir yere götürdü. Gel güzel para kazanacağımız bir iş var dedi. Bende okey tamam nedir dedim. Ben anlatmayım sen orda dinle gör dedi. Merak ettim gittik. Bi ev kiralamışlar Kavacıkta QNET diye bir sistem varmış. Ben ilk başta 2000 küsür lira para yatırım tatil paketi, altın gibi hediyelerden alıp üye olacakmışım. Değeri 1000 lira etmeyen şeylerden. sonra her yaptığım üç üye bana 250 dolar kazandıracakmış. Onlardan gelen her üçer üyede 250 dolar kazandıracakmış Belli bir zaman sonrada kendim üye bulmasam bile başkalarının üye yaptıklarından da para kazanacağım için köşeli olacakmışım. Gari çalışmama gerek kalmayacakmış.  :)))   İnsanın deli olması, aklını yitirmiş olması gerekir böyle bir sisteme para kaptırmak için. Tıpkı Titan saadet zinciri gibi.


 - Bu sistemi düzenleyecek şirket yabancı Almanya menşaili bir şirket. Yok sahibi malezyalıymışda. İki vatandaşımız bir araya gelince böyle bir sistem kursa. Bir bakkal dükkanı açsalar işletseler çok çok daha mantıklı. İlla yabancılardan kazıkmı yemeniz gerekiyor. Bide beni götüren kişiler Menzil tarakati mensupları. Hazretlerine sormuşlar olay gayet net. Haram bir durum yok demiş. Onay vermiş üye olabilir, üye yapabilirsiniz böyle bir sisteme diye. Tezgah kurulu 3 5 kişi yok ben şu kadar kazanıyorum. Yok böyle kazanacaksın. Yok şöyle kazanacaksın anlatıyolarda anlatıyolar. Sistem marketing sistemi.


- Sizin aklınız alıyormu bu sistemi ben kursam evladiyelik olay. 7 ceddimin sırtı yere gelmez. Kyamete kadar sırtımdan gayrimüslimlerin soyları sopları geçinecek. Al diyeceksin ben yiyemedim sen ye. İnsanın böyle bir olaya girmesi için su katılmamış cahil ve gerizekalı olması lazım. Anladım ki bizim insanımıza herşey mübah. Allah gene bela vermiyo ama biz gerçekten fazlasını hakediyoruz belanın.


- Sistemde aynen şöyle işliyor. 3 üye yapıyosun sen 2000 dolar verip üye olduktan sonra. 3 üyeden 250 dolar gelicek bana. Sonra her bir üye 3 er üye yaptımı onlardanda 250 dolar alacam. Üye yoksa parada yok. Kendim kazıklandım bide 3 kişiyi kazıklatacam. Eee noldu. sonra orantılı olarak her üç kişi 3 er üye bulacak ben onlar 3 er üye bulunca ben 500 dolar alacam. Sağ taraf ve Sol taraf orantılı olacak her 3 üye 250 dolar. En fazla sen 500 dolar kazanacan yabancı şirketi ihya edecen. İşte bu sisteme üye olanlarda üye yapanlarda bu kadar cücük beyinli.


- Aman siz siz olun bu sistemdekilere ve bu sisteme girenlere acımayın. Bizim insanımıza herşey mübah. Ölüyorum deseler gerçekten bir yudum su verilmeyecek kapasite ve akılda insanlar. İşin garip tarafı birisi doğalgaz tesisatcısıymış. Evliymiş. Ömür boyu çalışsa sürünecekmiş bu sisteme üye olmuş 3 5 sene sonra kazanmaya başlayacakmış. Onun KOÇ tan ne farkı varmış. Neden KOÇ kadar zengin olamıyomuş. El insaf. Sen o kafayla gerçekten aldığın nefesi haketmiyorsun. Aldığın nefes haram sana.


Neyse nitekim ayrıldım bir daha o arkadaşlada 2 yıldır görüşmüyorum. Beni oraya getiren arkadaşta çocuğu hasta ve ilaç parasını benden borç alan bir insan. Tutmuş borç bulmuş para vermiş üye olmuş bu sisteme. Gerçekten solcular bazı kişiler yüzünden sağcılara Örümcek beyinli diyorlar ya haksız değiller. Deveye diken lazım.


Ne dersiniz aklınız kestimi gidin sizde üye olun isterseniz. Hadin hayırlı traşlar (kazançlar) . Kısa zamanda köşelik olacağınızın garantisi arkadaşlardan. :)))) Allahım bizi cahillerin gazabından koru.

2 yorum:

  1. anasını siktiğimin oğlu bilip bilmeden konuşma biz ekmek yediğimiz yere laf ettirmeyiz bu işin içeriğini tam olarak bilmeden konuşuyorsun.Belliki Sen Ömür Boyu Çalışmaya Amele Olmaya Mahkumsun.Daha Yükseğini Bekleme Evlat Biraz Akıl olsaydı mantığı anlardın.iyiki bu sisteme girmedin girseydin seni paramparça ederdim.dahada konuşamazdın ağzı olan konuşuyo işte

    YanıtlaSil