OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

19 Ağustos 2011 Cuma

NEDEN HALA AB ABD

PKK NEDEN BİTMİYOR?
Geçenlerde bir haber sitesinde ABD PKK lı terörist sayısını açıklamış. Haliyle neticede ABD beslediğini iyi bilir. Zor bişey değil. Yılda kaç teröriste ödenek ayırdıklarına bakmaları yeterli. Bakın Ortadoğu artık huzursuz. Nedeni ABD ve uşağı İsrail. Burdan söylüyorum. Hiçbir şekilde ABD ve AB malı satın almayın. Ortadoğuda söz sahibi olmak istiyorsanız büyük bir kampanya başlatın. AB ve ABD malları kullanmayın. Çin, Japonya, Kore dünyaya teknoloji anlamında fazlasıyla yeterli. Araba mı alacaksınız. Şu an TOYOTA, KIA, HYUNDAI nin üzerine tanımam. Renault, Fiat, Mercedes, BMW, Dacia, Chevrolet gibi Avrupa ve Abd mallarından uzak durun. Ortadoğuda huzur yok. Afrikada huzur yok. Sebebi ABD ve AB sömürgesidir. Siz ABD ve AB malarını aldıktan sonra ne PKK ne İsrail nede Afrikadaki açlığa dur diyemezsiniz.


İsrail bugün Sina Yarımadası sorunu nedeniyle 2 Mısır askerini öldürdü. (19.08.2011). Ortadoğuda bugün İsrail den daha büyük bir terör örgütü varmı? İsrail nasıl bu hale gelebiliyor ve nasıl bu kadar şımarabiliyor. Nedenini söyleyeyim. Allah (c.c.) kimseye hakettiğinden fazlasını vermez. Herkes ektiğini biçer. Halk olarak bizde Dominos Pizza, Mc Donalds tan beslenirsek, ABD ve Avrupa arabalarına binersek, AB ABD teknolojilerine festek verirsek; haliyle ABD ve AB dünyanın en süper gücü olur. Hiç düşündünüzmü neden AB ülkeleri İsrail konusunda sessiz, Neden ABD israile hiçbirşey demiyor. Peki bu ülkelerin bu kadar gelişmesindeki sebep kimler. Bizde hiç suç yokmu. Coca Cola, Unilever ürünleri (Algida, Sana, Elidor, Rejoice, Knorr, Dr Otker).


Neden hala Mercedes, BMW, Audi, Chevrolet, Renault, Fiat, Dacia, Skoda, kullanıyorsunuz? Honda, Mitsubishi, Mazda, Nissan, Toyota, Kia, Hyundai arabalarını gördünüzmü Kalitesini biliyormusunuz? AB malları hikaye. Jipmi alacaksınız. Dünyanın en iyi jipi 5 sene üst üste Of Road rallisinde (gerçek bir efsane) Toyota Land Cruiser seçildi.


Motorsikletmi alacaksınız. Yamaha, Suzuki, Honda. Matbaa makinasımı alacaksınız Mitsubishi. Fotoğraf makinasımı alıcaksınız kendi lensini (Lecia) kullanan panasonic alın.Carl Zeis mercek almayın. Tamron mercekler ve çin malı mercekler var hiçte aşağı kalır tarafları yok. 2 senede garantililer.


Matbaa sektöründe Avrupa malı kağıtlar kullanmayın. Çin malı kağıtlar kullanın. Notebook mu alacaksınız. Toshiba, Asus Sony, MSI. Kesinlikle Acer, Dell, HP, Compaq almayın. Yazıcımı alacaksınız. Epson, Canon, Samsung alın. Kesinlikle HP, Lexmark, Brother almayın.


Cep telefonumu alacaksınız. Son teknolojimi istiyorsunuz. HTC, Sony veya Samsung alın. Apple ın sistemlerini, IPAD, Nokia, Motorola kesinlikle almayın. O kadar param yok diyorsanız kesinlikle Çin malı alın.


Türkiye artık ortadoğuda fazlasıyla kendisine zarar veren ABD müttefikliğini bırakmalıdır. Çin ve Rusya şiddetle düşünülmelidir. ABD nin amacı açık ve alenen bellidir. Avrupa malı bulamadıysanız.
Teknoloji olarak Japonya AB ülkelerinden gerimi sanıyorsunuz?


Aksi takdirde kimse PKK'nın biteceğini, İsrailin duracağını, Afrika ülkelerinin refah içinde yaşayacak ülkeler olacağını hayal bile etmesin. Allah hiç kimseye hakettiğinin fazlasını vermez. Öncelikle yerli malı yerli teknoloji geliştirin. Sonra Asya ülkelerinin mallarını alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder