OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI
OTEL EKİPMANLARI AKSESUARLARI

27 Ağustos 2011 Cumartesi

YERLİ MALI - YERLİ GEMİ - YERLİ TANK - YERLİ SİLAH - YERLİ TEKNOLOJİ

YERLİ MALI VE YERLİ TEKNOLOJİLER ÜZERİNE
Neden yerli malı ürünler önemli. Ordumuz, kolluk kuvvetlerimiz, niçin yerli malı silah kullanmalı? Yerli malı sivil ve askeri gemiler gerçekten yerli malımı? Yerli teknolojinin gelişmesi nelere bağlıdır? Bu tip sorulara cevap aramaya çalışacam. Aslında benim burada hiçbirşey yazmamada gerek yok. Netice itibari ile siz biraz derin düşünerek çoğu sorunun cevabını bulursunuz veya bulmuşunuzdur.

NEDEN YERLİ TEKNOLOJİ KULLANILMALI VE GELİŞTİRİLMELİ?
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Yerli teknoloji geride olsa geliştirilmesi için kullanılması ve pazarlanması zorunludur. Peki neden? Geri kalmış bir teknoloji neden kullanılmalıdır ki? Mantıksız gelebilir ama ABD, AVRUPA ve İSRAİL in bugün bu kadar gelişmesindeki tek sebep biziz. Bizim sağladığımız destekle adamlar bize caka satıyor. Eğer biz en basitinden, Unilever, Coca cola, Nestle, Pepsi, Procter Gamble'nin ürünlerini kullanmazsak bu adamların  gelişmesi için finans desteği sağlamamış oluruz. Bunu yerli malı ve yerli sermaye ürünlere aktarırsak bu markaların çıkardıkları ürünlerden daha iyilerini bizim insanlarımız üretir ve geliştirir. Adamların ellerine zulmetmeleri için koz vermemiş oluruz. Adamlar geliştirdikleri bu sistemle istedikleri müslüman coğrafyasında katliam yapabiliyor, istedikleri haritayı çizebiliyor. Bunda bizim hiçmi suçumuz yok. Benim güneydoğudaki kardeşim açlıktan işsizlikten dert yanıyor. Neden hala olayın bu boyutları görülmek istenmiyor. Bu yerli malı bu dandik olur demenin en büyük ahmaklık olduğunun ne zaman farkına varırsak o zaman milletçe adam oluruz.

UNUTMAYIN Kİ, HAKETTİĞİNİZ GİBİ YÖNETİLİRSİNİZ. ALLAH (c.c.) KİMSEYE HAKETMEDİĞİNİ VERMEZ. KISACASI ALLAH (c.c.) VERMEZ KUL HAKEDER.

Kalın sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder